SV
close×
menu
0

Inga produkter i varukorgen.

PouchEurope specialiserar sig på färdigtillverkade plastpåsar och flexibla förpackningar. Våra kunder behöver färdiga, ändamålsenliga påsar av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.
Vi förstår att ditt kärnsyfte är att marknadsföra och sälja dina produkter i en konsumentdriven miljö där kvalitet och stil är avgörande för varumärkets framgång.

Vårt löfte

PouchEurope är en pålitlig partner för såväl nystartade företag som välkända varumärken över hela Europa. Vi värdesätter våra kunder och fullföljer våra åtaganden. Vi är öppna och ärliga.

Vårt team

Alla säger det, men i vårt fall stämmer det: vårt team är hemligheten bakom vår framgång. Var och en av våra anställda är fantastisk på sitt eget sätt, men det är tillsammans som gör vi PouchEurope till den roliga och glädjefyllda arbetsplats det är.

Vår anda

På PouchEurope gör vi förpackningar till något magiskt. Vi drömmer det – och sedan utför vi det – varje dag. Tillsammans återuppfinner vi det möjliga.

Vår essens

Våra framgångar har lärt oss att vägen till PouchEurope handlar om engagemang och en ständig önskan att hitta nya sätt att få saker och ting att hända.